Karekod menü fiyatları

Karekod menü fiyatları aslında çok fazla değişkenlik göstermiyor. Karekod menü fiyatları için neredeyse standart diyebiliriz. Sanırım kimse pandeminin hayatımızın dokusunu ve ritmini değiştirmediğini iddia edemez. Ve kesinlikle sürdürmek istediğimiz bazı değişiklikler, özellikle yaşam kalitesi sorunlarını içerenler.

Karekod menüler pandemi ihtiyaçları sonucunda ortaya çıktı ama aslında süper bir gereklilik. Karekod menüler ile artık kadar sık karşılaşıyoruz ki, hakkında bir fikir edinmemek mümkün değil. Bizim gibi bahşişler ve masa örtüleri dünyasına giriyorsanız, isteksizliğimizi anlayabilirsiniz. Gittiğimiz restoranların çoğu, basılı menülerini giderek yaygınlaşan QR koduyla değiştirdi. Karekod menü fiyatları da restoranlar için merakla aranan bir konu.

Karekod menü fiyatları
Karekod menü fiyatları

Bazı ziyaretçilerin – yani belirli yaştaki insanlar – ne hakkında yazdığımız hakkında hiçbir fikrim olmayabilir. Pandemi başlamadan çok önce ilk restoran QR kodumu taradım. Teknolojiye girişimin çoğu gibi, yetişkin çocuklarımız sayesinde biraz bilgi sahibi olduk. Masaya oturduk ve menüyü bekledik, kimse menüyü getirmiyor. Biraz sonra sordum “Neden menüleri getirmediler?” . Birkaç yargılayıcı göz beni alarma geçirdi. Biri bana acıdı ve telefonunuzun kamerasını kodun üzerine getirmenin güzel sanatını nazikçe anlattı. O zamandan beri QR kodlarını tarıyorum. O zamanlar QR kod okuma beni 21. yüzyılda hissettiren bir seçimdi. Şimdi, en azından restoranlarda can sıkıcı geliyor. Bir yaz fırtınasından sonra sivrisinekler gibi, QR kodları her yerde ortaya çıktı: bir masaya bantlanmış, duvara çerçevelenmiş, giriş kapısına yapışmış. O anda bende bu karekod menüyü kendi evimde mi uygulasam diye düşündüm ve hemen araştırmaya başladım karekod menü fiyatları ne kadar?

Bir garson, müşterilerin potansiyel olarak mikroplu yüzeylere itiraz edeceği korkusuyla yönetimin geçiş yaptığını söyledi, ancak artık bir tezgahtan veya kağıttan COVID-19 bulaşma şansının çok küçük olduğunu biliyoruz. Karekod menü fiyatları için tıklayın.

Yine de, karekod menüler burada kalacak gibi görünüyor. Nedenleri çok. Menüde belirli bir yemek bittiğinde veya mevsime özel bir yemek eklemek istediğinde karekof menüler daha ucuz ve düzenlenmesi daha kolay. Karekod menü fiyatları bu bağlamda ne kadar pahalı olursa veya ucuz olursa olsun sizi kesinlikle kara sokuyor.

Karekod menü fiyatları
Karekod menü fiyatları

Esnekliğe ve ağaç tasarrufuna ek olarak, çevrimiçi menüler, personelin başka işlere bakması ve temizlemesi gereken bir şey daha az olduğu anlamına geliyor. Yani evet, bir kutudaki bu dalgalı işaretler, mücadele eden endüstri için bir kazan-kazan gibi görünüyor ve bu zamanlarda restoranlar böyle bir kazancı hak ediyor. Yine de, bazı dolambaçlı nedenlerden dolayı, bu zorunlu “modernleşme” bana uygun değil. Ayrı şarap listesini (nadiren sipariş vermeme rağmen) ve resmi olarak karton kağıda basılmış tatlı tekliflerini özlüyorum. Karekod menü fiyatları ister ucuz ister pahalı olsun, insanın bir yanı her zaman kibar bir garson ile muhabbet etmeyi ister.

Author

gorkem

Comments (2)

  1. Qr Kod Menü nedir? 2022 trendleri
    27 Nisan 2022 Cevapla

    […] Karekod menü fiyatları […]

  2. Qr kod menü oluşturma ücretsiz - Restoran Karekod Menü - Kafe Karekod Menü
    27 Nisan 2022 Cevapla

    […] Karekod menü fiyatları […]

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.