Genel

Qr kod menü oluşturma ücretsiz

Ücretsiz qr kod menü oluşturma tabiki mümkün ama çok amatör ve yarın ne işe karşılaşırsınız meçhul. Ancak uygun fiyatlar profesyonel bir hizmet almanız tabiki daha önemli. Qr kod menü oluşturma ücretsiz , misafirleriniz ve personeliniz için temassız bir sipariş ve ödeme çözümü sunar. Pandemi zamanlarında oteller ve restoranlar sınırlı kaynaklarla açılabilir, ek gelir elde edebilir ve müşterileri potansiyel olarak Covid-19 taşıyan yüzeylerden koruyabilir.

Sosyal mesafeyi korumak Qr kod menü oluşturma fırsatından yararlanın

Dijital menülere , sipariş verme deneyimini elinize almak için bir QR kodu aracılığıyla anında erişilebilir  .

Sadece QR kodu ekleyerek masaya sipariş vermenin rahatlığını sunar. QR kodu, dijital menüyü doğrudan açar ve misafirlerin eline istediklerini sipariş etme gücünü verir. Qr kod menü oluşturma ücretsiz fırsatıyla misafirlerinizi memnun edin.

Qr kod menü oluşturma ücretsiz
Qr kod menü oluşturma ücretsiz

Temassız menülerle hijyen ve güvenlik

Halen mevcut olan bir pandemide, kağıt menülerin kullanımını bırakın ve QR kodlarına dayalı menüleri kullanarak dijitale geçin. Bu, hijyenin korunmasına ve hem müşterilerin hem de personelin güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olacaktır.

Karekod menü fiyatları

Menüleri gerçek zamanlı olarak güncelleyin

QR kod menü oluşturarak, menüye yeni ürünler ekleyebilecek, yemeklerinizin fiyatlarını değiştirebilecek ve kodu değiştirmeye gerek kalmadan sadece birkaç tıklama ile tüm tablolarınızı ve siparişlerinizi gerçek zamanlı olarak yönetebileceksiniz. Qr kod menü oluşturma ücretsiz işte tam da bu sebepten sizin için vazgeçilmez olacak.

Qr kod menü oluşturma ücretsiz
Qr kod menü oluşturma ücretsiz

Gezegenle işbirliği yapın

Çok fazla menü yazdırmanıza veya para harcamanıza gerek yok, QR kod menüler ile bunu restoranın girişine veya masalara sticker yapıştırmanız yeterli. Sadece tarama için temiz bir yüzeyde olmalıdır.

Uygulamaları indirmeye gerek yok

Şu anda çoğu cep telefonunda akıllı telefonunuzun kamerasında tarama seçeneği bulunur, böylece QR kodunu tarayarak akıllı telefonunuzdaki menüyü görebilirsiniz. Daha fazla uygulama indirmelerine gerek yoktur.

Öne çıkmak için menü temalarını özelleştirin

Özel temalar kullanın, temassız menülerinize biraz yaratıcılık katın ve restoranınıza klas bir dokunuş katın. 

Yeterlik

QR kod menü oluşturma ücretsiz , menüyü sunmak için her masaya gitme görevini otomatikleştirmeye hizmet ettiğinden gerek yoktur, çünkü taramadan ve menüde olanı seçtikten sonra, doğrudan garsona gönderilecek şekilde yapılandırılabilir, herkes herhangi bir bilgisayar, tablet veya cihazda alabilir.

Müşterilere QR kodunu nasıl tarayabilecekleri konusunda talimatlar verdiğinizden emin olmanız önemlidir. Rehber, Messenger, WhatsApp ve hatta Instagram gibi bu kodları okuyabilen ve açabilen uygulamayı içermelidir. Bildirimi açmak veya cihazlarının onları otomatik olarak tarayıcıya yönlendirmesini beklemek gibi atmaları gereken diğer adımları da yazmalısınız.

3. Adımda Qr Kod Menü Oluşturma

1. Menünüzü oluşturun

Bir word belgesinde kategorilerinizi ve menü elemanlarını planlayın, fiyatlarını da mutlaka yazın. İsterseniz ilgili menü elemanının içeriğini de yazabilirsiniz. Örneğin serpme kahvaltının içinde neler var açıklayabilirsiniz. Qr kod menü oluşturma ücretsiz aşamasında bu bilgilerden faydalanılacak.

2. Hangi menüyü platformunu kullanacağınızı seçin

PDF menü mü yoksa Dinamik bir menü mü kullanacaksınız. PDF menüler sizi sınırlar, güncellemesi zordur. Güncellemek için sürekli yapan firmayla iletişime geçmeniz ve ücret ödemeniz gerekir. Görsel paylaşmasıda sınırlıdır. Qr kod menü oluşturma ücretsiz seçenekleri arasında size dinamik menüyü öneririz. Dinamik menüyü kolayca yönetim panelinden girip güncelleyebilirsiniz.

3. Menünüzü gönderin

Hazırlamış olduğunuz word belgesini bize gönderin, çalışanlarımız aynı gün içerisinde size qr kod menü oluşturma işlemleri anlatacak ve qr kod menünüz ücretsiz olarak oluşturulacaktır.

Author

gorkem

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.