Genel

Qr Kod Menü nedir? 2022 trendleri

Qr kod menü herkes onu konuşuyor. Hızla gelişen bir teknolojik çağda, restoranların modern kısıtlamaları ve müşterilerin taleplerini karşılamak için yeniliklere açık olması gerekir.

Restoranlar için en belirgin değişikliklerden biri fiziksel menülerden temassız menülere geçiştir.

NE YAPACAĞIZ:

  • Bölüm 1: Temassız Qr Kod Menü Nedir?
  • Bölüm 2: Restoranlar için QR Kod Menü lerin 6 Faydası

Temassız QR Kod Menü Nedir?

Temassız qr kod menü, müşterilerin akıllı telefonlarının kamerasıyla işaret edip tarayarak onları yiyecek ve içecek seçeneklerine göz atabilecekleri çevrimiçi bir dijital menüye götüren QR kodları içeriyor. Restoranlarda bu temassız qr kod menü ler normalde küçük masa üstü kartpostallardır. Bu, fiziksel menülere olan ihtiyacın yerini alıyor – bu, katılan herkes için daha güvenli bir deneyim anlamına geliyor.

Bazı dijital menü araçları, yemek yiyenler bir restorana gelmeden önce ön sipariş verme, masalarındaki dijital menüden sipariş verme ve ödeme işleme gibi özellikler ekledi. Karekod menü fiyatları hakkında bilgi almak için tıklayın.

Restoranlar için QR Kod Menü lerin 6 Faydası

Temassız qr kod menü kullanmanın faydaları çoktur.

1. Temassız Qr Kod Menü Daha Güvenli

Geleneksel menüler genellikle aynı partideki birden fazla yemek yiyen tarafından işlenir ve dokunulur, birden fazla akşam yemeği grubu tarafından yeniden kullanılır ve restoran personeli tarafından ellenir. Qr kod menü lerle, dijital olduğu için bir menüyü tutmanıza gerek kalmaz, yemek yiyenlerin menüye erişmek için QR kodunu taramaları yeterlidir. Restoran personeli, gerekirse taraflar arasında QR kod broşürünü bile değiştirebilir. Tüm bunlar güvenli bir yemek deneyimine eşittir ve COVID bulaşma riskini azaltır.

2. Kolay Güncelleme ve Menüleri Değiştirme

Dijital QR kod menü lerle, restoran yöneticileri ve sahipleri, geleneksel menülerde olduğu gibi menüleri yazdırmak, lamine etmek, almak ve dağıtmak zorunda kalmadan yeni menü öğelerini test edebilir, markalamayı değiştirebilir veya bir menüde küçük değişiklikler yapabilir. Restoran personeli, menülerini çevrimiçi olarak düzenlemeye gider ve QR kodlarında otomatik olarak güncellenir.

Qr Kod Menü nedir? 2022 trendleri
Qr Kod Menü nedir? 2022 trendleri

3. Daha İyi Menü Tasarımı ve Lokanta Deneyimi

Qr kod menü genellikle, güçlü kullanıcı deneyimine sahip mevcut menü tasarımlarına sahip bir menü oluşturucu ile oluşturulur; bu, en popüler öğelerinizi öne çıkarabileceğiniz ve daha fazla müşterinin siparişlerini daha hızlı bulmasını sağlayabileceğiniz anlamına gelir.

4. Daha Hızlı Masa Devri

Masa devirleri arasında menüleri sterilize etmeye veya değiştirmeye gerek yoktur, bu da personel için daha az iş ve yemek yiyenler için daha temiz bir ortam anlamına gelir.

5. Azaltılmış Maliyetler

Qr kod menü dijitaldir ve restoranların baskı ve tasarım hizmetlerinden tasarruf etmesini sağlar.

6. Daha İyi Müşteri Verileri

Qr kod menüler, menü tasarımları müşterilerin kafasını karıştırıyorsa hangi öğelerin en popüler olduğu ve daha fazlası hakkında kullanıcı verilerini yakalar. Qe kod menü, restoran yöneticilerinin müşterilerin menüleriyle nasıl etkileşime girdiğini gerçek zamanlı olarak izlemelerine olanak tanıyarak, sahipler için benzersiz veriler sağlar.

Qr Kod Menü
Qr Kod Menü

7. Mevcut Restoran Yazılım Sistemleri ile Bütünleşir

QR kod menü uygulamaları, mevcut restoran POS sistemleri, çevrimiçi sipariş sistemleri, bekleme listesi uygulamaları ve daha fazlasıyla entegre olur. Bu, restoran sahipleri için daha iyi veriler ve içgörüler ve restoranda yemek yiyenler için daha iyi kullanıcı deneyimi anlamına gelir.

Author

gorkem

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.